Hodnocení

9,3
Průměrné hodnocení

Rozpis hodnocení

Čistota
9,6
Pohodlí
9,3
Poloha hotelu
8,9
Zařízení
9,3
Personál
9,5
Poměr ceny a kvality
9,3

Hodnocení

    Barbora
    cz

    Průměrné hodnocení

    9,2
    23. května 2018
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Jitka
    cz

    Průměrné hodnocení

    10
    22. května 2018
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Lukáš
    cz

    Průměrné hodnocení

    10
    14. května 2018
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Viera
    sk

    Průměrné hodnocení

    10
    14. května 2018
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Michaela
    cz

    Průměrné hodnocení

    10
    8. května 2018
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Kristýna
    cz

    Průměrné hodnocení

    10
    18. dubna 2018
    Nic
    Blizko centru
    David
    cz

    Průměrné hodnocení

    7,5
    3. dubna 2018
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Michaela
    cz

    Průměrné hodnocení

    10
    30. března 2018

    Perfektni! Zde opravdu neni co vytknout!

    Jitka Barešová
    cz

    Průměrné hodnocení

    10
    22. března 2018
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Jiří
    cz

    Průměrné hodnocení

    8,3
    6. března 2018

    Výborný poměr cena / kvalita / lokace - rád a bez problému doporučím známým.

    K maximální spokojenosti by mohla být větší úhlopříčka TV.
    Ochotný perzonál a čistota.
    Petr
    cz

    Průměrné hodnocení

    10
    26. února 2018
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Štěpánka
    cz

    Průměrné hodnocení

    10
    5. února 2018
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Luboš
    cz

    Průměrné hodnocení

    10
    17. ledna 2018
    Velmi pěkný pension s ochotným personálem a chutnou snídaní.Pokoje pěkné,čisté.Parkoviště prostorné.Do města kousek.
    Tomáš
    cz

    Průměrné hodnocení

    10
    8. ledna 2018

    Krásný penzion s příjemným personálem

    Jen škoda že se v den našeho pobytu právě porouchala vířivka, na kterou jsme se tak těšili. Ale s tím se nedá nic dělat a nemá vliv na celkový dojem z ubytování, které bylo super!
    Penzion je nový, útulný, čistý. Snídaně byla výborná, s dostatečným výběrem jídla. Personál je milý a ochotný. Parkování před penzionem je super. Penzion se nachází kousek od centra, pěknou procházkou za 10 minut. Jen škoda že se v den našeho pobytu právě porouchala vířivka, na kterou jsme se tak těšili. Celkové hodnocení je však výborné!
    Jan Vendiš
    cz

    Průměrné hodnocení

    9,6
    1. ledna 2018
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Bohuslav
    cz

    Průměrné hodnocení

    10
    17. prosince 2017

    Vše naprosto perfektní.

    Kateřina
    cz

    Průměrné hodnocení

    8,3
    20. listopadu 2017

    Pěkné čisté ubytování, větší vzdálenost od centra města.

    Snídaně za příplatek spíše průměrná, káva podprůměrná.
    Ubytování pěkné, čisté. Personál velmi milý. Úroveň wellness služeb poměrně vysoká.
    Michael
    hk

    Průměrné hodnocení

    9,6
    16. května 2018
    The hotel owner was very friendly and a warm welcome on my arrival, the room itself was nice and clean, parking was very easy. Location was good enough, only a 5 minutes walk to the old town of Cesky Krumlov. Our room was at the very top of the hotel area which is situated on a hill, so there were a few outdoor steps to climb up, so if you are bring heavy luggage you will need to carry it up. It wasn't too hard probably a good work out.
    S
    kr

    Průměrné hodnocení

    9,6
    30. dubna 2018
    None
    cozy place, nice staff. But you have to call a taxi to get to the bus station. The kind staff booked a cap tor me at 7 in the morning. Thanks and it was wonderful.
    Francesca
    it

    Průměrné hodnocení

    10
    10. dubna 2018

    nice, pratical, elegant, in short: to recommend!

    - the only thing that maybe might be improved is maybe the breakfast, with more coffee, and some more choice. It was just ok, while everything else was excellent!
    everything, -the apartment was really nice, and huge, with all we might need and more. It was silent and very clean - Comfortable bed - the spa was very nice and we enjoyed very much the cold pool after the sauna - the host is really really *super kind and helpful* and we had a superearly checkin, and everything we could need - few minutes walk to the very center - good private parking - loved the terrace with the nice view of Cesky Krumlov - great value for money
Načítaní hodnocení